Forny og fortryl dit hjem med smukt udført malerarbejde, der emmer af
teknik, kvalitet og æstetik

Kontakt os

Malerfirma til private i Rødovre

Få uforpligtende tilbud

Hos Malerfirmaet Preben Kjær ApS står vi klar med gode råd og godt håndværk, når du har brug for en professionel maler til at male din entré, din stue eller facaden eller hele huset. Vi ved, at godt malerarbejde handler om kvalitet, teknik og æstetik. Derfor kan du trygt lade os om at føre penslen, når du drømmer om korrekt udført malerarbejde.

 

Vi tilbyder naturligvis professionel rådgivning om farve og maling, da farver kan ændre fornemmelsen af plads og intimitet i et værelse. Mørke farver får et stort værelse til at virke mindre, mens lyse og neutrale farver får et lille værelse til at virke større. Før du tager en beslutning om farvevalg, er det derfor en god idé at overveje, hvad værelset skal bruges til. Skal der skabes en hyggelig atmosfære i køkkenet, eller skal du forny teenageværelset, fordi dit barn er vokset fra bamser og lyseblå?

Mal din entré indbydende

Hvis du skal have malet din entré, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder rådgivning, så din entré kommer til at signalere lige netop det, du ønsker. Er entréen lille og uden lys og vinduer, bør du vælge en hvid eller en varm beige vægfarve, der giver fornemmelsen af et større rum. Har du derimod en større entré, er der plads til at sætte mere farve eller tapet på væggene. Ønsker du at male en væg, der står over for hoveddøren, bør farven måske være en anelse afdæmpet.

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

Forvandl din stue med maling

Ønsker du at få malet din stue, så tilbyder vi hos Malerfirmaet Preben Kjær ApS at udføre opgaven for dig. Stuen er det rum, vi læser, skriver, leger, ser fjernsyn, slapper af og er sammen med familie og venner. Det er hjemmets omdrejningspunkt, og det stiller mange forskellige krav til dagslys og lamper. Det er derfor en god idé at vurdere farven i den belysning, du oftest bruger i stuen.

 

Er du i tvivl om farvevalg, så kan du få inspiration ved at kigge på nogle af dine yndlingsting. Har du for eksempel en flot lampe, sofa eller tæppe, som du er vild med, så match farven på din vægmaling med farven på interiøret eller møblet. Du kan også vælge en farvetone, der matcher de tilstødende rum. Sæt dig i det rum, der skal males, og forestil dig, hvordan farverne i rummet matcher farverne i rummet ved siden af.

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

Maling af stue

Mal dit soveværelse til en oase

Soveværelset er et af de rum, hvor du bruger mest tid, og det er samtidig et af de mest oversete rum. Hos Malerfirmaet Preben Kjær ApS kan vi gøre dit soveværelse til din helt egen oase, hvor du tanker op, er dig selv og slapper af. Genopdag dit soveværelse og tag dig ikke til takke med trætte farver og kedelige vægge.

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

Fortryl børneværelset med maling

Et børneværelse bør være et farverigt rum i glade farver, for glade farver giver glade børn. Børn synes, kontraster er spændende, så alle vægge behøver ikke være malet i ens glans og farve. Børns behov og interesser kan hurtigt skifte, så det kan være en god idé at skifte farve og give børneværelset et nyt udtryk. Mulighederne for farvekombinationer er utallige: hvilke farver kan dit barn bedst lide? Tag endelig både børn og malermesteren med på råd, hvis du ønsker inspiration til dit farvevalg.

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

Maling af børneværelse

Mal køkkenet personligt og indbydende

Køkkenet er blevet hjemmets hjerte, hvor venner og gæster hygger sig, og derfor skal køkkenet også have den opmærksomhed, som det fortjener. Med årene er køkkener blevet større og mere åbne som familiens store og indbydende fællesrum, og i takt med det har valget af farve i køkkenet fået større endnu større betydning. Gør dit køkken mere personligt og giv den lidt mere gas med farverne i køkkenet. Hvad med at male en væg i en pangfarve, bruge maling som vægdekoration eller få tapet på en af væggene?

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

Forny facaden med maling

En pæn facade giver et godt førstehåndsindtryk, og derfor skal husets facade også males i den farve, som klæder huset bedst. Men før du beslutter dig for den endelige farve, bør du starte med at tage et farvekort med udenfor. Farven skal ikke blot passe til huset, men også husets omgivelser, så farven fremhæver og matcher de omkringliggende bygninger og natur. 


Det er også en god idé at undersøge, om der er lokale vedtægter, som gør, at du kun har få farver at vælge mellem.  Det er samtidig værd at bemærke, at farvevalg har indflydelse på værdiansættelsen af dit hjem, og at den rigtige maling beskytter din facade eller træværk i alt slags vejr rigtig mange år fremover.

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

Maling af tag og facade

Vedligehold vinduerne med maling

Vinduesmaling har ikke blot en forskønnende effekt. Vinduesmaling er også med til at passe på træværket, fordi det er specialudviklet til at beskytte træværket i fugtige omgivelser. Malingen indeholder filmkonserverende midler mod skimmelsvamp og fugt og giver samtidig god kantdække, og du får langt det flotteste resultat, når underlaget er i god stand.

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

Maling af facade og tag

Med en ny omgang maling af facaden og taget beskytter du dit hus bedst muligt mod vind og vejr, og det er samtidig med til at forny og forskønne førstehåndsindtrykket. Med den rette maling får du en god dækkeevne, så du nemt kan lave et dramatisk farveskift med kun én eller to overmalinger.

 

Det er vigtigt, at farven af facaden og taget passer både til huset, din stil og omgivelserne. Hos Malerfirmaet Preben Kjær ApS hjælper vi dig naturligvis med at finde den rigtige farve til din facade og tag. Valget mellem lyse eller mørke farver er det vigtigste ved valg af udendørs farver. Med hvide og lyse farver aftegnes der lettere skygger end med mørke farver. Samtidig bør huse med mange tilbygninger have én farve, fordi det samler dem bedre.

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

Maling af facade og tag

Træbeskyttelse mod vind og vejr

Det er vigtigt at vedligeholde træværket, så det er optimalt beskyttet mod sol, vind og vejr. Med gennemsigtig træbeskyttelse kan du fremhæve træets struktur og åretegning, mens en dækkende træbeskyttelse kan skjule træets åretegning, men bevare træstrukturen. Du kan også vælge heldækkende træbeskyttelse i en nuance, der dækker helt. Det er optimalt, hvis du ønsker at skifte farve.

 

Har du lyst til farvekontraster eller til at bruge forskellige toner af den samme farve? Uanset hvad du vælger, får du det flotteste resultat, hvis du lader den mest afdæmpede farve dække de største arealer. Sollys får farverne til at fremstå kraftigere, og derfor bør du overveje en lidt mere grålig nuance, end den du måske først har overvejet.

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

Spar skat med Håndværkerfradraget

I den nye BoligJobordning, gældende for 2017, er det muligt at opnå fradrag på arbejdslønnen i forbindelse med håndværkerarbejde udført på din helårsbolig, sommer- eller fritidsbolig med det nye særskilte fradrag på grønne tiltag. Det betyder en kontant besparelse på din håndværkerregning. For malerfaget gælder det om udvendig vedligeholdelse – dog ikke tagmaling.

 

Nemt at få pengene tilbage

Fradraget i BoligJobordningen er todelt, hvor hver voksen person i husstanden kan få fradrag på op til 12.000 kr. for grønne tiltag som energirenoveringer, klimatilpasninger med videre. Fradraget for serviceydelser i hjemmet, for eksempel rengøring, vinduespudsning og lignende udgør op til 6.000 kr. pr. person. Udnyttes begge fradragskategorier fuldt ud, vil det samlede fradrag pr. person kunne udgøre i alt 18.000 kr. Beløbet skal blot skrives på din selvangivelse sammen med nogle få oplysninger.

 

Klik her for at læse mere om, hvordan du opnår fradrag.

Håndværkerfradrag