Malerfirma med stor erfaring

Malerfirmaet Preben Kjær ApS har siden 1969 dyppet penslen for at sikre et højt fagligt niveau på alle slags maleropgaver.

 

Vi sikrer os altid, at vi udfører opgaven korrekt og med udgangspunkt i vores høje faglighed, hvad enten det drejer sig om fredede bygninger, der kræver tæt samarbejde med arkitekter og Slots- og Kulturstyrelsen for at sikre den korrekte og optimale behandling, eller lagerhaller, der skal males effektivt og uden besvær.

Få uforpligtende tilbud

Uanset hvilken type opgave og omfanget af den, stiller vi al vores ekspertise til rådighed, hver eneste gang, vi skal løse en opgave. Vi tilbyder rådgivning, inspiration og kommer gerne med forslag til farvesammensætning og type af maling, og vi orienterer også om de nyeste produkttyper som magnetisk whiteboard-maling af vægge eller lysreflekterende maling, der kan give op til 20 % mere lys i rummet. Vi er altid opdaterede på de nyeste trends, produkter og teknikker - mulighederne er mange, og vi kender dem alle.

 

Drømmer du som erhvervskunde eller privatkunde om at få hjælp fra et professionelt malerfirma, så kontakt os og oplev, hvor stor en forskel fleksibilitet, kvalitet og en bred faglig spændvidde kan gøre.