Præsentér din virksomhed bedst muligt og udsend de ønskede signaler med velgjort malerarbejde

Kontakt os

Malerfirma til erhvervsejendomme
i Rødovre

Få uforpligtende tilbud

Har din erhvervsejendom behov for en opfriskende omgang malerarbejde, så står vi hos Malerfirmet Preben Kjær klar til at løse opgaven for dig. Vi udfører alle former for malerarbejde på alle typer af erhvervsejendomme, hvad enten det drejer sig om udlejningsejendomme, kontorer, butikker eller noget helt fjerde. Vi klarer også en lang række renoveringsopgaver, lige fra mindre reparationer til større istandsættelsesopgaver af facader, kontorlandskaber, detailbutikker, lagerhaller, opgange, flyttelejligheder og meget mere.

 

Vi har gennem tiden malet hundredvis af erhvervsejendomme, og vi står med vores store erfaring klar med rådgivning om dine muligheder og de forskellige løsningers fordele og ulemper. Hvad enten du ønsker råd om det optimale farvevalg med indbygget arbejdsglæde eller miljørigtige produkter, der passer til din virksomheds grønne profil, så kan vi hjælpe dig. Vores dygtige medarbejdere bliver løbende efteruddannede og deltager i alle fagrelevante kurser, og det betyder, vi kan rådgive dig bedst muligt om de nyeste trends og produkttyper. Et inspirationsmøde med os koster ingenting, men vil give dig nye idéer.

Vi arbejder, når det passer dig bedst!

Vi ved, at din virksomhed skal kunne fungere, selvom der udføres malerarbejde eller renoveringsopgaver. Derfor tager vi professionelt hensyn, og tilbyder også gerne at udføre opgaver efter lukketid og i weekender. På den måde sigter vi efter at genere jeres kunder og medarbejdere mindst muligt.

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

En flot facade er et godt førstehåndsindtryk

Malerfirmaet Preben Kjær ApS tilbyder at reparere og opfriske din facade, så den giver det bedste førstehåndsindtryk. En pæn facade giver nemlig et godt indtryk, der passer til den virksomhed og de signaler, du ønsker den skal sende. Vi har stor viden om reparation og vedligehold af facader, og vi fortæller dig gerne om de forskellige muligheder. Alt efter, hvilken type bygning du har, kommer vi med forskellige bud på og idéer til, hvordan din facade kan blive, som du drømmer om.

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

Istandsættelse af trævinduer

Det kan godt betale sig at vedligeholde dine vinduer, og uanset om de er nye eller gamle, fortjener de at blive behandlet ordentligt. Hos Malerfirmaet Preben Kjær ApS renoverer og istandsætter vi ældre og nyere trævinduer, så de kan holde i mange flere år. Hvad enten vinduerne trænger til træbeskyttelse eller maling, så har vi erfaringen, der sikrer et smukt og stilfuldt resultat. Uanset om det blot er få vinduer, der trænger til en kærlig behandling, eller en større beboelsesejendom, hvor alle vinduerne skal renses i bund og males på ny, så er vi klar til at løse opgaven.

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

Giv din ejendom nyt liv

Hos Malerfirmaet Preben Kjær ApS udfører vi de mest komplicerede og omfattende renoveringer, så din ejendom kan få helt nyt liv. Vi tilbyder at stå for hele renoveringen og istandsættelse af facader, vægge og lofter i villaer, på kontorer og boligejendomme. Uanset opgaven gør vi en dyd ud af at udføre den i tæt samarbejde med vores kunder, så det færdige resultat bliver smukt og helt efter kundens ønsker.

 

Kontakt os på telefon 3675 0477 eller på mail info@kjaer-as.dk

Leveret af