Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kjaer-as.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4813
RENOVERING | Malerfirmaet Preben Kjær A/S

Vi løser alle typer maleopgaver!

Valg af farver beror på smag og behag, men kombinationen af farver bør komplimentere hinanden. Der er således mange overvejelser, som skal tages i betragtning, og det kan være svært at træffe de rigtige valg. Vi tilbyder kvalificeret farverådgivning, som sikrer dig et harmonisk resultat og en optimal glæde, hvor lysindfald og farver skaber præcis den stemning du ønsker.

Farver påvirker dine rum, dine omgivelser og dig selv. Farver skal indbyrdes passe sammen. Farvevalget skal afpasses den enkelte opgave med afgørende faktorer som f.eks. størrelsen på lokalet, beliggenhed, lysindfald og lyskilde samt anvendelse. Udvendigt skal farvesætningen harmonere med området huset ligger i. 

Hvilken stemning vil du skabe?

Lyse naturfarver giver bløde luftige rum. mørke mættede farver giver dramatiske rum. Vender rummet mod nord er et lysindfald koldt, og vender det mod syd er et lysindfald varmt. Hvis du vælger at bruge kolde farver i kolde rum og varme farver i varme rum, giver det som regel ikke nogen problemer at få den rigtige farvetone.

Vi ved hvordan farver virker – kontakt os gerne for yderligere information.

Renovering og maling af facader

En flot facade udtrykker din husets karakter. Malerfirmaet Preben Kjær er facedespecialister og udfører facadereparationer og pudsning, vi rådgiver om valg af farver og står for forundersøgelser af facaden, inden vi påbegynder kalkning eller maling.

De fleste bygninger har elementer i facaden, der gør, at hele facaden ikke bør have samme farve. Det kan fx være gesimser, der skal males i kontrastfarver eller udvendigt træværk, der kan give et elegant farvespil i facaden. Et vellykket farvevalg understreger husets form, udtryk og karakter. Tag os derfor med på råd fra starten, så du er sikker på, at alle elementer tænkes med.

Ring til os og aftal et besøg, så vi kan vi vurderer hvad der skal til for at du får en holdbar facadeløsning.

Vedligeholdelse eller renovering af vinduer

Vind og vejr tærer på murværk og naturligvis også træværk. Derfor er det også vigtigt at sørge for, at dine trævinduer holdes ved lige. De kan holde i rigtig mange år, hvis de får den rette pleje. Malerfirmaet Preben Kjær har stor erfaring med at vedligeholde trævinduer ved hjælp af god træbeskyttelse eller en renovering med nedslibning/afskrapning, grunding og en holdbar maling.

Malerfirma Preben Kjær står klar til at vejlede dig i valg af produkter til lige netop dine trævinduer, og ingen opgave er for lille eller for stor. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller et godt råd.

Giv rummet et særligt udtryk med tapet

Tapetsering er en enkel måde at give dit hjem eller kontor et personligt udtryk. Uanset om tapetet er i en ren funktionalistisk stil eller fyldt med detaljer, tilføjer det boligen et unikt præg.

Malerfirmaet Preben Kjær har mange års erfaring med tapetsering og rådgivning om farver og vægbeklædninger. Vi kan derfor være med hele vejen fra indkøb til opsætning. Vi opsætter alle former for væv, filt og tapet.  Vi afdækker, afrenser og spartler før vi går i gang, så du får et professionelt resultat.

Ring og få et godt tilbud på din opgave.

Renovering – fra nedslidt til nyistandsat

Vi har en årelang erfaring med en række forskellige renoveringsopgaver. Derfor har meget stor know-how, så vi er klar til at udføre din renoveringsopgave.

Vi renoverer alt fra facader til istandsættelse af gamle vinduer og døre, der efter en professionel behandling fremstår som nye, men med den gamle charme og stil, som kendetegner godt håndværk.

Vi har udført mange smukke istandsættelser i boligforeninger, hvor fællesarealer har været nedslidt og lejligheder misligholdt. Det er vores erfaring at beboere og medarbejdere passer bedre på deres omgivelser, når de er pæne og vedligholdt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Malerfirmaet Preben Kjær ApS · Islevdalvej 214 kælder · 2610 Rødovre · Tlf. 3675 0477 · kjaer@kjaer-as.dk