Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kjaer-as.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4813
PRIVATE | Malerfirmaet Preben Kjær A/S

Vi er klar med gode råd og godt håndværk!

Farver kan ændre fornemmelsen af plads og intimitet i et værelse. De mørke farver får et stort værelse til at virke mindre, mens de lyse og neutrale farver får et lille værelse til at virke større.

Før du skal vælge maling, er det en god idé at overveje, hvad du skal bruge værelset til. Ønsker du en hyggelig atmosfære i køkkenet, eller skal du fornye teenage-værelset, fordi dit barn er blevet for stor til bamser og lyseblåt?

Skal vi male din entré

Hvad din entré skal signalere, men det kommer også an på størrelsen af din entré. Har du en lille entré uden lys og vinduer, bør du vælge en hvid eller beige vægfarve. Det får væggene til at se større ud og den beige farve giver mere varme frem for den hvide.

Har du en større entré, er der plads til at sætte farve eller tapet på væggene. Hvis du ønsker at male en væg, der er over for hoveddøren, bør farven måske være en anelse afdæmpet.

… din stue

Stuen er hjemmets omdrejningspunkt. Det er her vi læser, skriver, leger, ser TV, hører musik, slapper af og er sammen med familie og venner. Stuens mange funktioner stiller forskellige krav til dagslys og lamper. Du bør derfor vurdere farven i den belysning, du oftest bruger i stuen.

Ønsker du inspiration til dit farvevalg? Start med at kigge på dine yndlingsting. Har du f.eks. en flot lampe, sofa eller tæppe, så match farven på din vægmaling med farven på dine yndlingsting.

Du kan også vælge en farvetone, der matcher de tilstødende rum. Sæt dig i rummet der skal males, og forestil dig hvordan farverne i rummet ved siden af matcher.

Soveværelset

Soveværelset er et af de vigtigste værelser – og måske også det mest oversete! Vi kan gøre dit soveværelse til din egen oase, hvor du tanker op, er dig selv og slapper af. Genopdag soveværelset og tag dig ikke til takke med trætte farver og kedelige vægge.

Børneværelset

Farverne i børneværelset bør males i glade farver, for glade farver giver glade børn! Børn synes kontraster er spændende, så alle vægge i børneværelset behøver ikke have samme glans og farve – og børns behov og interesser kan hurtigt skifte, så det kan være en god idé at skifte farve og give børneværelset et nyt udtryk. Hvilken farve kan de bedst lide?

Farvekombinationerne er utallige. Den klassiske pink og lilla til pigerne kan blandes med hvid, mens brun og grøn er på vej til at erstatte den ellers populære marineblå og røde farve til drengene.

Tag gerne børn og malermesteren med på råd, hvis du ønsker inspiration til dit farvevalg.

Køkkenet

Valget af farve i køkkenet får større betydning i takt med at køkkener bliver større og mere åbne. Køkkenet er familiens store indbydende fællesrum. Her hygger gæster og venner sig, så hvorfor ikke give køkkenet den opmærksomhed, som det fortjener?

Gør dit køkken mere personligt og giv den lidt mere gas med farverne i køkkenet. Mal en væg i en pangfarve, brug malingen som vægdekoration eller få tapet på en af væggene!

Udendørs

Din facade fortjener at få den farve, som klæder huset og dig bedst. Men før du vælger den endelige farve, bør du starte med at tage et farvekort med udenfor. Farven skal helst passe til husets omgivelser, så du finder en farve, der fremhæver og matcher den de omkringliggende nabobygninger, skov eller mark.

Det er også en god idé at undersøge, om der er lokale vedtægter, som gør, at du kun har få farver at vælge mellem?  Det er samtidig værd at bemærke, at farvevalg har indflydelse på værdiansættelsen af dit hjem, og at den rigtige maling beskytter din facade eller træværk i alt slags vejr rigtig mange år fremover.

Vinduer

Når dine vinduer skal males, er det vigtigt, at underlaget er i god stand – så får du et langt flottere resultat! Vinduesmaling er specieludviklet til at beskytte i fugtige omgivelser. Vinduesmaling indeholder derfor filmkonserverende midler mod skimmelsvamp og fugt, og giver god kantdække.

Facade og tag

Facade og tag trænger til beskyttelse og fornyelse. Beskyttelse hænger sammen med kvalitet, mens fornyelse hænger sammen med farvevalg. Med den rigtige maling, får du en god dækkeevne, så du nemt kan lave et dramatisk farveskift med kun 1 eller 2 overmalinger.

Find  den rigtige farve til din facade og tag.

Lyst eller mørkt er det vigtigste ved valg af udendørs farver. Hvide og lyse farver aftegner lettere skygger end mørke farver og huse med mange tilbygninger, bør have én farve, så de bliver mere samlede. Hvis der males vandrette skillelinjer får det bygningen til at se lavere ud. Ønsker du flere tips til maling af huset eller et uforpligtende tilbud, så kontakt Malerfirmaet Preben Kjær.

Træbeskyttelse

Det er også vigtigt, at vedligeholde træværk, så det er godt beskyttet mod sol, vejr og vind.

Når du ønsker at træbeskytte, kan du fremhæve træets struktur og åretegning, eller vælge en nuance der dækker helt. Gennemsigtig træbeskyttelse fremhæver struktur og åretegning. Dækkende træbeskyttelse skjuler træets åretegning, men bevarer træstrukturen. Heldækkende træbeskyttelse bruges altid, hvis du ønsker at skifte farve.

Har lyst til at få farvekontraster eller bruge forskellige toner af den samme farve? Du får det flotteste resultat, hvis du lader den mest afdæmpede farve dække de største arealer. Sollys får farverne til at fremstå kraftigere og derfor bør du overveje en lidt mere grålig nuance, end den du måske først havde tænkt på.

Godt malerarbejde handler om kvalitet, teknik og æstetik.

Lad Malerfirmaet Preben Kjær derfor føre penslen, så du sikrer dig korrekt udført malerarbejde og få en professionel vejledning om udvalget af produkter og farver.

Spar skat med Håndværkerfradraget

I den nye BoligJobordning, gældende for 2017, er det nu muligt at opnå fradrag på arbejdslønnen i forbindelse med håndværkerarbejde udført på din helårsbolig, sommer- eller fritidsbolig med det nye særskilte fradrag på grønne tiltag. Det betyder en kontant besparelse på din håndværkerregning. For malerfaget gælder det om udvendig vedligeholdelse – dog ikke tagmaling.

Nemt at få pengene tilbage

Fradraget i BoligJobordningen er todelt, hvor hver voksen person i husstanden kan få fradrag på op til 12.000 kr. for grønne tiltag som nogle energirenoveringer, klimatilpasninger mv. Fradraget for serviceydelser i hjemmet som f.eks. rengøring, vinduespudsning m.v. udgør op til 6.000 kr. pr. person. Udnyttes begge fradragskategorier fuldt ud, vil det samlede fradrag pr. person kunne udgøre i alt 18.000 kr. Beløbet skal blot skrives på din selvangivelse sammen med nogle få oplysninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du opnår fradrag.

Malerfirmaet Preben Kjær ApS · Islevdalvej 214 kælder · 2610 Rødovre · Tlf. 3675 0477 · kjaer@kjaer-as.dk