Vi er medlem af BYG GARANTIORDNINGEN

Malerfirma Preben Kjær er medlem af Dansk Byggeri. Når du vælger os, der er medlem af Dansk Byggeri, sikrer du dig som forbruger, at den håndværksmæssige udførelse af arbejdet er omfattet af Byg Garantiordningen der dækker udgifter op til kr. 150.000,00 i hele 5 år.

Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser og bruger kun de producenter, der leverer solide og anerkendte produkter.

Klik her og se, hvad Byg Garantiordningen dækker.

Garantiordningen koster ikke ekstra

– men giver dig sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til Byggeriets Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Det er Dansk Byggeri, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et Dansk Byggeri-medlem – også hvis din Dansk Byggeri-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Vær på den sikre side – Få dit projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen!

Malerfirmaet Preben Kjær ApS · Islevdalvej 214 kælder · 2610 Rødovre · Tlf. 3675 0477 · kjaer@kjaer-as.dk