Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kjaer-as.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4813
ERHVERV | Malerfirmaet Preben Kjær A/S

Vi maler alle typer erhvervsejendomme

Malerfirmaet Preben Kjær udfører alle former for malerarbejde på alle typer erhvervsejendomme som udlejningsejendomme, kontorer og butikker.

Vi giver gerne gode råd om det optimale farvevalg med indbygget arbejdsglæde – og miljørigtige produkter. Vi udfører en lang række renoveringsopgaver. Lige fra mindre reparationer til større istandsættelsesopgaver af facader, kontorlandskaber, detailbutikker, lagerhaller, opgange, flyttelejligheder om meget andet.

Vi arbejder, når det passer dig bedst!

Vi tager professionelt hensyn til, at jeres virksomhed skal kunne fungere, selv om der udføres malerarbejde eller renovering. Vi er naturligvis klar indenfor normal arbejdstid – men udfører ofte opgaver efter lukketid og i weekender. Det hele handler om at ”genere” jeres kunder og medarbejdere mindst muligt.

En pæn facade sender et godt signal!

Malerfirmaet Preben Kjær har stor viden om, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer til din virksomhed, og de signaler du gerne vil have, den skal sende. Alt efter hvilken type bygning du har, har vi forskellige ideer til hvordan din facade bliver, som du vil have den.

Vi bliver løbende efteruddannede og deltager i alle fagrelevante kurser, så vi kan rådgive dig om de nyeste trends samt nye produkttyper. Ring og lad os aftale et inspirationsmøde – det koster ikke noget, men vil give dig nogle nye idéer, hvis du er i tvivl om dit farvevalg.

Det kan betale sig at vedligeholde vinduerne

Ældre vinduer fortjener at blive behandlet ordenligt. Vi renoverer og istandsætter ældre – og nyere trævinduer, så de kan holde i mange flere år.

Trænger vinduerne til træbeskyttelse eller maling, så har vi erfaringen, der sikrer, at resultatet bliver smukt og stilfuldt. Uanset om det er nogle få vinduer, der trænger til en kærlig behandling, eller en hel beboelsesejendom, hvor alle vinduerne skal renses i bund og males på ny, så er vi klar til at løse opgaven. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, det kan ikke betale sig andet.

En flot renovering giver huset nyt liv

Vi udfører de mest komplicerede og omfattende renoveringer i tæt samarbejde med vores kunder, så det færdige resultat bliver smukt og helt efter kundens ønsker. Vi står for gerne for hele renoveringen og istandsættelse af facader, vægge og lofter i villaer, på kontorer og i boligejendomme.

Ring og lad os mødes, hvor vi hører om dine ønsker og gennemgår din opgave.

Malerfirmaet Preben Kjær ApS · Islevdalvej 214 kælder · 2610 Rødovre · Tlf. 3675 0477 · kjaer@kjaer-as.dk